11 decembrie, 2011

Si eu am suflet.

Ella.
     Ora 02:00 destul de tarziu, ora de somn a Elle’i trecuse de mult. Facem o scurta prezentare, cine e Ella, paiii o feta de vro 15 ani recunoscuta des dupa buclele ei blonde in care iti pierzi des privirea si dupa zambetul gingas ce te innebuneste. Sis a continuam dece nu dormea? Gandul Elle’I era la Dani, Daniii..pritenul ei de la 2 ani, au trecut prin multe impreuna si erau chiar BFF. Vazan’d ca no sa ia somnul fata ea telefonul si’I dadu mesaj lui Dani
     ,,Suntem priteni de mici ne intelegem de minune dar de cand esti cu Vanessa nu stiu e ce cu mine dar sunt geloasa sau macar asa simt, nu te’as fi putut minti in legatura cu asta doar sti iti spun orice, pf scuze e destul de tarziu paaa;X’’
     L’am trimis nu trebuia, ce explicate o sai dau maine, offff ;[.
     Ella bufni in plans si araunca telefonul pe mormanul pe perne, toate lacrimi scurse pe obraji ei fini erau pentru Daniii, fata se simtea ciudat, era prima oara cand iubea pe cineva, avea acel sentiment placut cand inima iti bate tare iubesti la nebunie tot ce tine de acea persoana si nuti mai poti scoatele numelei lui/ei din cap, numele lui Danii era destul de frumos cei drept.
     ,,Nu e vorba despre bani sau faima….[Tranda-Febra]’’ soneria telefonului Elle’I, acesta fuge repede spre telefon, mesaj de la Daniii. O mie de ganduri in capul fetei, Sal deschida, sa se ascunda de el? Ce putea face. Ella de fel este o fata mai de gasca asculta Hip-Hop sin u ii este frica de incercari dar acum sentimental dragostei a inmuiato si pe ea. La deschis, Danii ia spus cam asaaa:
     ,,Ella sper ca esti geloasha in stil pritenesc nimic altceva, doar sti cat tin la Vanessa haide nu te suparaaa, chiar e tarziu vorbim maine, pa!’’
     Raspunsul primit nu era chiar cel asteptat, dar ce poti face? In dragoste si’n razboi totul e permis. Se facuse 3,4 in jur de 5 jumate Ella plina de lacrimi cu ursuletul primit la aniversarea de 13 ani de la Daniii imbrate si cu gandul la el.
     Tarrrrrr, tarrrrrrrrr, tarrrrrrr! Era deja 8, o alta dimineata pierduta doar 2 ore jumatate de somn inseamna foarte putin. Blugi strimti, glosul, rimelul o bluza mov si directia baie. In graba pleca de acasa, trista iese pe usa da de Dani.
     -Ella ce e cu mesajul de aznoapte? Nu aveai somn?
     -Cam asa ceva sper. Dar tu dc nu dormeai ?
     - Ii scriam o poezie Venesse’I azi facem o sapataman de cand suntem impreuna.
     -Uraaaaa. K
     -Ella ce e cu tine? Uite’o pe Vanessa trebuie sa fug paaaa.
      Daniii se duce la Vanessa si o saruta pasional sub ochi inlacrimati ai Elle’i. Fata fuge plangand in bratele pritenei cele mai buna, RoxX.
     -Ella ce a cu tine?
     -RoxX ajuta’ma am o problema, m.am indragostit.
     -Asta nu e problema ai inebunit. De cine?
     -De Daniii, asta chiar e o problema. Haide avem Mate, o so rezolva.
      Fetele pleaca spre clasa, 6 ore de scoala in care sati vezi pritenul si persoana pe care o iubesti sarudandu’se si iubind pe alta au fost foarte groaznice mai ales pentru Ella. Acesta pleaca spre casa imprena cu RoxX, pe drum nu scotea nici un cuvant, RoxX cunoscand’o foarte bine si’a dat seama ca e ceva cu ea, era prea derutata nu mai era Ella tipa vesela. Fetele se despart. Ella intra in casa nervoasa motanul ei Toto o cunostea sis a duc so ma imbrate, fata pleca in camera ei, fiind singura acasa nimanui nu ii pasa de ea. Arunga geanta intr-un colt de camera si dadu dingresela peste o poza dea lui Daniii, ince iar sa planga nu se putea opri, Ella chiar avea sentimente puternice pentru Daniii. Muzica asta ii trebuie, asta o liniste des, deschise leptopul baga Spike, ciudat nu merge, a intrat pe mes daca ar fi stiut ce se va intampla mai bine no facea. Vanessa si Daniii erau pe mes, dar unde e RoxX cand ai nevoie de eaa?  Am uitat sa nemtionez Ella si Vanessa nu aveao o pritenie prea buna, nu se intelegeam chiar deloc. Prin marea uimire a acesteia Vanessa o salute, in sictir raspunde si Ella….[Conversatie:]

Your love:Ce faci draga?
Ellaaa;x : Ce vrei Vanessa?
Your love: Mda ai dreptate sa trec la subiec, dragut’o am auzit cal placi pe Daniii! Si m’am gandit ca trebuie sati zic ceva Dani e doar al meu, sati intre bine in cap asta.
Ellaaa;x: De unde ai auzit asta?
 Your love: Nu conteaza eu doar am vrut sati zic, daca te atingi de Daniii te fac poster.
Ellaaa;x: Stai calma nam nevoie de Daniii, til dau la pachet cu fundita.
Your love: Asta vroiam sa aud, pe iubireeeee :x!
Ellaaa;x: Paaaaaa K
     Ella incepuse iar sa planga, nu mai avea nici lacrimi dar ce putea sa faca? I sa distrus toata pritenia din dragoste. A deschis sertarul a cautat vro 10 minute si scoase o lama, nu era EMO nu avea obiceiuri sataniste dar nu mai putea. S’a taiat pe mana destul de mult a inceput sa curca mult sange si totul pentru Daniii, a lesinat. Peste 2 ore sa trezit iar o voce ii spunea:

     -Elaaaaa, trezeste my friend trezesteteeeee.
     - Aaaaa RoxX unde sunt?
    -Esti in spital am vauzt ca nu raspundeai pe mes am venit imediat la tine erai inconjurata de sange si aveai o lama in mana erai sa mori ce ai facut dece tei taiat?
    Ella a mai putut sa scoata doar un cuvant si a adormit acela a fost desigur ,,Daniii,,. RoxX  a inceput sa strige sa tipe dupa ajutor, a venit o asistenta doctori, timp de o saptama Ella a astat in spital Danii nu a cautat’o, azi era ziua externari, RoxX se tot framanta cum sai zica, ca Daniii a uitat complet de ea. Acestea sau dus acasa la Ella, au hotara ca RoxX sa stea cu ea pentru binele ei. In fata usiii era un bitel si un trandafir uscat in semn ca era de mult acolo. RoxX vazan’d ca e de la Daniii a incercat so canvinga pe Ella sa nul deschida dar ea era prea incapatana asa ca a luat biletul si la deschis, Dani ia scris…
‘’Ella pritenia nostra s’a indepartat foarte tare, eu pe drumul meu tu pe al tau asa ca se termina totul aici, pa’’
     -RoxX nu e posibil, mor fara el. Citeste.
     -Of haide in casa o sa ai o discutie mai buna cu el maine. Acum trebuie sa dormi.
     Ella se culca, RoxX deschise leptopul Elle’I, vazu conversatia acesteia cu Vanessa, ii venea so omoare nu suporta sa’si vada priteni distrusi. Daniii era pe mes cu status ‘’Te iubesc’’ , RoxX ince o conversatie cu acesta.
     -Daniel tu vrei sa o distrugi pe Ella?
     -Dar ce iam facut?
     -Era sa moara din cauza ta iar acum nici priteni nu mai vreti sa fiti? Cei in capul ala al tau, sfecla?
     -Te rog ai grija cum vorbesti. Dar ce a facut, am vazut ca nu a mai venit la scoala darr…
     -Dar tot nu tia pasat ma puteai intreba de ea, sa taiat dup ace a vorbit cu Vanessa uite conversatia.
     - ;X, ce mult ma iubeste Vanessa.
     -Totul ia ea iti sta gandul? Copil fara viitor.
     -Nimeni nu ma poate desparti de Vanessa, dar Ella sa ma uite.
     Daniii se comporta mai rau ca un copil drogat nimeni nu putea sti ce e in capul lui si dece asa schimbat dintr-o data. Era ciudat. A doua zi RoxX a convinso pe Ella sa stea acasa nu putea sal vada pe Daniii iar I sar fi facut rau.
     Am uitat un mic amanunt Vanessa era un fel de ‘’Miss Popularitate’’ nu stia sa tina la un tip mai exact profita. A doua zi la scoala Daniii a vazuto pe Vanessa sarutandu’se cu Josh, unul din priteni lui. Acestia sau despartit, Daniii chiar tinea la ea era distrus. RoxX privea scena despartiri atat de fericita totusi nui placea sal vada pe Daniii asa a trecut pe langa el si ia zis :
‘’Ella a patit mai rau, ai stricat o pritenie din dragoste prosta miscare Daniel.’’
     RoxX pleca spre casa, ajunge bucuroasa sii ii poveste tot Elle’I, acesta nu parea incantata deloc tot daca Daniii ia distrus inima stia cat de mult poate tine el la o fata si tot daca erau certati ii simtea tristetea. Fetele au petrecut o seara destul de dragutza impruena uitandu’se la un film de groaza niste sperieturi si rasete lear prinde foarte bine dar filmu e intrerup de soneria usi. Cine poate fi la ora asta? Spuse RoxX, dute si deschise, Ella fugi spre usa, deschise, era Danii cu  lacrimi in ochi.
     -Ella te rog iarta’ma am fost un prost am stricat o pritenie de 13 ani pentru o curva, iarta’ma TE IUBESC.
     Ella nu mai avea cuvinte.
     -Ella cine e la usa? Daniii? Ce cauti aici?
     -Ella ma ierti?
     -Intra, avem de discutat.
     Daniii se aseaja langa Ella pe canapea iar RoxX in fatal or ca la cinema. Florice 2 copi indragostit filmul de dragoste perfect pentru seara.
     -Nu meriti nici ca te privesc, daca mai erai cu Vanessa in momentul asta te durea in c’ur de mine.
      -Stiu, scuze ni merit nimic am fost sunt si voi ramane un prost, credea ca Vanessa e totu chiar sit u sti cat de mult am iubit’o.
       -Si inca o mai iubesti, nu ma poti minti cu asa ceva, totusi am fost in spital din cauza ta n u tea interesat.
       -Stiu, am fost orbit de dragostea, si iti jur nu o mai iubesc sia batut joc de mine, te rog vreau sa fim iar priteni.
      Atunci Daniii a simtit cum o flacara de dragoste se aprinde incet incet pentru Ella. Acesta nu stai ce sa faca il iubea prea mult dar ranile nu ii permitea sa se impace cu el.
      -Lasa’ma sa ma gandesc pana maine, ma doare tot ce miai facut nu meriti nimic.
       Daniii pleca mai trist decat cand venise. Alta seara nedormita pentru Ella, pustoica era indragotita foarte tare dar ce putea face? RoxX incerca sa o convinga ca o sansa mai merita dar in zadar. A 2 zi Ella merse la scoala dupa 2 saptamani de absenta. Nici nu intra bine pe poarta liceului si o vede pe Vanessa cum se roaga de Dani so ierte sis a se impace atunci Ella vroia sa se intorca acasa spunandu’I lui RoxX ca nu poate sai vada impacat. Intr’o fractiune de secunda vede ca cineva o ia de mana si ii intorce chipul bland. Era Daniii.
     -Hei, tei mai gandit?
     -Dar tuu, nu se ruga Vanessa de tine sa va impacati nu va’ti impacat?
    -Cu ea nciodata cu tine oricand. Ma ierti.
      Atunci Ella il lua imbrate si il saruta dulce. Copii sau impacat peste 3 zile sau combinat, au ramas fericiti, Daniii nu merita dar dragostea invinge orice.


~Final fericit, poveste scrisa pentru EL cu gandul la EL, si eu il iubesc pe EL[Numele tipului din poveste este legatura dintre poveste si EL.]~


<Sfarsit>

Un comentariu:

Anonim spunea...

ne apucăm de poveşti, o ardem şmechereşte. :>

pui mic, eu te iubesc şi numai asta contează. :o3

lasă'l pe EL. o să'l recapeţi într'o zi <3.