22 ianuarie, 2012

Tocuriii.

Singurul lucru care ne diferentiaza de acei mari ''Domni'' care au fata de noi doar o ''pl.'', si se lauda cu ea mult si prost,  sunt tocurile. Nu exista tocuri pentru ei, doar ale nostre. Roz, mov, mari, mici, cu fluturi, buline orice si oricum. Acele mici obiecte, foarte importante in viata unei femei, ne fac mai mari, mai ''doamne'' mai stapane pe noi. Dar nu te bucura prea repede draga prietene, niste tocuri nu ne fac si mai dulci, la aspect da, la limbaj NICIODATA. 
Sfat ''Nu te lua niciodata e o doamna pe tocuri''. O femeie pe tocuri e mult mai impunatoare si autoritara fata de un barbat. Acel plus de inaltime care il ofera aceste incaltari este un dar oferit de Dumnezeu femei. Acesta si'a dat seama ca aceste fiinte mici fragile, gingase, trebuie sa fie duferite si impunatoare in acelasi timp, iar acest mod de a le face mai mari [fizic], nu si atragatoare cum zic el, este perfect. 
Sfat pentru, asa zisele doamne, tocurile nu va fac mai atragatoare, mai sexi, defapt ele va dau un aer de impunere, superioritate. 

Aceste mici incaltari, destul de deosebite, sunt bune pentru orice fel de doamne care vrea sasi arate calitatile, iar in cazuriri, rare vor sa le arate ''porcilor'', calcandui, ca nu stiu sa danseze sau sa se dea la o femeie.
Purtatile cu mare incredere si aratati cine sunteti!

3 comentarii:

Suflet de curva spunea...

:X:X uite un subiect care imi place

daniela spunea...

frumos articol !!! pt mai multa inspiratie despre subiectul asta vezi articolul meu !!http://taine-daniela.blogspot.com/2011/07/femeile-si-tocurile-ar-fi-interesant-sa.html . Ideile tale sunt foarte frumoasa dar o sa afi mai tarziu ca tocurile au fost create de barbati pentru a ne chinui picoarele (pozitia piciorului pe toc nu e una normala sau utila invre.un fel )

Stephanie V. spunea...

Tocuri:x Imi place mult postarea aceassta:)
P.S.: Ai un blog dragut:)