06 martie, 2012

Cum e să'ţi iei palme de la viaţă?!?

Hei, scumpilor azi am făcut 1,000 vizualizări pe blog, un lucru foarte important pentur mine, mulţumesc tuturor, nu aş fi putut fi atât de bucuroasă fără ajutorul vostru.


Dar acum haide'ţi să trecem la lucruri serioase, gen săptămâna asta abia a începu dar o săptămână de kkt pot zice că va fi, cu toate supărările vreau să vă vorbesc despre fericire despre viaţa unei copile.
Multe zâmbete, râsăte, tot cei mai frumos pe lume, dar oare e chiar aşa? Mia toţi băieţi şi fetele peste 17 ani vor zice că da, dar surpriză asta e o adevărată minciună.O copilă plânge pe an mai mult decat ai plânge tu dacă ţi'ar muri bunica. Indiferent de zi, abstacol, semtiment îţi pierzi în lumea asta neinterestă câte o lacrimă. Şi dacă şopteşti că a fost degeaba, sau că nu şti cum de, aici sunt, nu mă poţi minţi. Nu poţi compara sufletul unei copile cu nimic altceva, el e blând şi lipsit de răutăţi dar pentru asta în fiecare zi trebuie să se descarce, pentru că nu toate sunt roz. Dar am zis că vă vorbesc despre fericire, dar am deviat puţin de la subiect. O copilă în permanenţă încearcă şi în acelşi timp reuşeşte să te cucerească să te facă să'ţi iubeşti viaţa, cu un zâmbet. Poate face minuni. Dar e prea frumos să vezi o copilă mereu zâmbind, şi ea primeşte palme de la viaţă ca orcare om, aşa că momentele de triste'ţe de multe ori unse cu singurătate trebuie depăşite cu ajutorul unui priten Adevărat, din acest motiv fetele caută să îşi formeze mai mulţi priteni pentru a avea de unde alege. O copilă trebuie respectată, iubită, NICIODATĂ, înjurată, bătuta, aviz gradinilor yoologice [băieţii]. 


Merităm ataşare
Sentimente, uitare
Clipe frumoase
Gânduri duioase
Flori în gândire
Dragoste, iubire
Tot ce e mai bine
Şi putem primi de la tine!

Niciun comentariu: